Vegetarische recepten
- Spelt eierkoek met rood fruit spread
- Meestertje geitenkaas en gegrilde groenten
- Roomkaas met Italiaanse kruiden en viooltjes
- Pittige paprika hummus
- Avocadospread met koriander
- Italiaanse frittata met spinazie, geitenkaas en stokbrood
- Spelt granola vlaflip
- Stokbrood met salade halloumi en granaatappel
- Desem Donker met pittige avocadospread
- Kids lunch tapas
- Vlindersandwich
- Crostini met appel en kaneel
- Broodje caprese met mozzarella en cherrytomaat
- Borrelbrood met kaas en rozemarijn
- Meergranenbrood met hüttenkäse, aardbeien en bosbessen
- Hartige wentelteefjes met Italiaanse kruiden, bieslook en kaas
- Brood met gegratineerde geitenkaas, kersenjam en waterkers.
- Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien
- Brood-kaasmuffins
- Wentelteefjes cupcakes
- Broodcroutons
- Desem Wit met paddenstoelensalade
Vlees- en kiprecepten
- Croissant met rucola, brie en Italiaanse kruiden
- Kinderwraps van brood
- Stoere tosti's van desembrood
- Desemsandwich met kip en gegrilde groenten
- Lunch op een stokje
- Pizza-lachebekjes van ciabatta's
- Lunchmuffins met spek en ei
- Hollandse bapao met gekruid rundvlees
- Spaanse broodtapa's
- Krab en kreeft croissant
Brood met gegratineerde geitenkaas, kersenjam en waterkers.
Op zoek naar een lekker recept voor op de boterham? De combinatie van pittige geitenkaas met zoete kersenjam is heerlijk. Waterkers en cashewnoten maken dit broodje tot een complete verwennerij.
Ingrediënten - 4 pers.
- 4 dikke sneden bruinbrood
- 4 grote plakken geitenkaas
- 2 eetlepel kersenjam
- 4 grote toeven waterkers
- 1 eetlepel cashewnoten, gehakt
- peper, zout en olijfolie naar smaak
4 pers.
print
Bereiding
Beleg het brood met 1 grote plak geitenkaas per snede, gratineer het op een ovenplaatje in de oven. Zet hiervoor de boven grill aan, zodat de geitenkaas iets gaat smelten. Leg de boterham op een bord en verdeel de kersenjam speels over het broodje. Beleg nu met de waterkers en cashewnoten en breng op smaak met grove peper en goede olijfolie.Bron: www.brood.net