Tafeltje dekje

Kwaliteit en presentatie, een mooie combinatie


Gezellig met het hele gezin ontbijten op de zondagochtend? Een lunch met je vriendinnen bij jou thuis? Of een uitgebreide picknick in het park? Natuurlijk begint dit alles met heerlijke verse producten van jouw Meesterbakker.

Maar de juiste presentatie is ook niet onbelangrijk. Hoe dek je nu een gezellige ontbijttafel? En met welk servies maak je de lunch nou nét iets meer bijzonder?

Om jou te inspireren maken we regelmatig leuke nieuwe borden op onze Pinterest-pagina. Hieronder zie je ons bord met ideeën voor een leuke gedekte tafel. Op onze receptenpagina vind je lekkere recepten met brood als basis.
 

Spaaractie Rivièra Maison

Met de spulletjes van Rivièra Maison dek je je tafel zeker op een leuke manier. Het brede assortiment bevat onder meer leuk servies, bestek en servetten. En laten wij nou tot maat 2019 een leuke spaaractie met Rivièra Maison hebben...

Je kunt bij ons namelijk sparen voor vouchers ter waarde van 10 euro, die je kunt besteden bij Rivièra Maison. Je kunt ze besteden aan gehele Rivièra Maison collectie. Dus denk maar vast na… ga je je voucher(s) besteden aan zo’n leuk (ontbijt)servies of kies je iets anders uit? Lees hier meer over deze leuke spaaractie.


 

Recept: Vlindersandwich

van je favoriete broodsoorten


Je hebt ze vast wel onder in de keukenla liggen: koekstekertjes. Handige hulpjes die je ook prima met brood kunt gebruiken. Met een boterham in vlinder-, bloem- of hartvorm vrolijkt je lunchtrommel of picknickmand meteen op. Het leukste is dan ook om 2 verschillende soorten brood te gebruiken. Lekker én het staat zo gezellig.
Lees verder
Vlindersandwich

Mis geen acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!