Desembrood met forelmousse

Desembrood met forelmousse

Met desembrood met forelmousse wordt de lunch pas echt een feestje!

Ingrediënten (4 personen) 

- 4 dikke sneden desembrood 
- 4 theelepels bosui 
- 1 rode ui, in fijne ringen gesneden 
- Plukje frisée-sla 
- 8 blaadjes eikenbladsla 
- 4 gerookte forelfilets 
- 2 eetlepels crème fraîche 
- 2 eetlepels mayonaise 
- 2 theelepels kappertjes

Bereiding:

Maak eerst de mousse door de helft van de forelfilet fijn te prakken met een vork. Voeg nu een eetlepel crème fraîche toe, een eetlepel mayonaise en meng goed door. Beleg de sneden brood met de eikenbladsla en smeer de forelmousse op het broodje en beleg met de overgebleven forelfilet. Garneer het broodje met de frisée, kappertjes en rode ui. 

TIP! Met een lekkere gevulde groentensoep is het een complete maaltijd.

Bron: brood.net

Desembrood met forelmousse